Neumann János Egyetem Versenyek

24 órás logisztikai verseny Versenykiírás

Egy nap alatt a logisztika körül

2020. január 24-25-én a Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar logisztikai mérnöki alapszak megrendezi a IV. Egy nap alatt a logisztika körül című 24 órás logisztikai versenyt 11-15. osztályos középiskolás diákok számára. 

A verseny célja

A műszaki terület és a logisztika iránt érdeklődő diákoknak betekintést engedni a logisztika világába, ezzel elősegítve pályaválasztási döntésüket.

A verseny résztvevői

Bármely középfokú oktatási intézmény 11-15. évfolyamos tanulói 3 fős csapatban. Egy csapat tagjai különböző iskolák és különböző évfolyamok tanulói is lehetnek.

A verseny időpontja, helyszíne

Az 1. fordulóban egy online tesztet kell kitölteni 2020. január 17. 24:00-ig. A 2. forduló 2020. január 24-én 12:00-kor kezdődik és 2020. január 25-én 12:00-kor ér véget a Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Karán. (Pontos cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 10., térkép linkje)

A verseny határidői

A nevezési határidő 2020. január 17. 24:00. Értesítés a verseny 2. fordulójába való bekerülésről várhatóan 2020. január 19. 12:00-ig. 

Regisztráció a 2. fordulóra: 2020. január 24. 10 vagy 11 órától a kiküldött értesítő szerint.

Versenyfeladat

Az 1. fordulóban a csapatok plusz pontért készíthetnek egy minimum 30 másodperces, maximum 2 perces videót a logisztika témakörében. A szervezők szeretnék, hogy a videóban a jelentkezők bemutassák csapatukat, valamint azt, hogy miért szeretnének részt venni a versenyen.  Ez egy maximum 100 MB-os MP4 fájl legyen. A szervezők teljesen a diákok kreativitására bízzák a videó műfaját, elkészítését. A videó nem kötelező, viszont plusz ponttal jár. Egy 5 kérdésből álló online feladatsort is meg kell oldaniuk a jelentkezőknek. A 2. fordulón egy valós ipari kihívásra kell megoldási javaslatot tenniük a csapatoknak. Ezt a projektfeladatot a logisztikai mérnöki alapszak egyik céges partnere ajánlja fel.

Jelentkezés módja

Jelentkezni alább a „JELENTKEZZ MOST!”-ra kattintva lehet, amely egy kérdőívhez (melynek része az online teszt) irányítja az érdeklődőket. Itt meg kell adni a csapat (a csapat email címéhez a kérdőívet kitöltő csapattag/kapitány email címét kell beírni) és a csapattagok adatait. Válaszolniuk kell egy 5 kérdésből álló feladatsorra. Ezután ugyanazon a felületen feltölthetik a minimum 30 másodperces, maximum 2 perces logisztikáról szóló videójukat. A videó nem kötelező, viszont plusz ponttal jár.

A jelentkezés feltétele, hogy az alábbi nyilatkozatok közül - a diák életkorának megfelelően - az egyiket kitöltve, aláírva feltöltse a jelentkezési űrlapon megadott helyen. A nyilatkozatot a verseny napján eredeti példányban is le kell adni a regisztráció során.

18 éven aluli jelentkezők esetén: Szülői nyilatkozat

18 éven felüli hallgatók esetén: Nyilatkozat

Kísérő tanárok a versenyen

Egy iskolából egy tanár kísérheti a versenyzőket. Amennyiben egy csapattal jön kísérő tanár, azt a csapatnak jeleznie kell az 1. fordulós kérdéssor kitöltése során a megfelelő helyen. A kísérő tanároknak is ki kell tölteniük a részvételhez szükséges nyilatkozatot, melyet az 1. fordulós online felületen kitöltve, aláírva fel kell tölteni, illetve a verseny napján eredeti példányban le kell adni a regisztráción.

Kísérő tanár esetén: Kísérő tanár nyilatkozata

A verseny díjazása

Értékes díjak kerülnek kiosztásra a legjobb csapatok között. Az első helyezett csapat minden tagja EFOTT fesztivál bérletet kap az Euro-Log Logisztikai Szolgáltató Kft. felajánlásából.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tervezz versenyautót!

VIII. Mobilrobot Programozó Országos Csapatverseny

Arduino robotautó programozó verseny

24 órás logisztikai verseny

„A természettudományos ismeretek megszerzését segítő komplex rendszer felépítése és az óvodától egyetemig tartó megvalósítása a Neumann János Egyetemen” EFOP-3.4.4-16-2017-00018